Medlemskabet indbefatter

American Road Runners er en forening for folk med interesse for Amerikanske biler og kulturen fra en svunden tid. Foreningens formål er bl.a. at skabe og bevare interessen for amerikanske biler, og som medlem i ARR kan vi i fællesskab hjælpe med en masse fordele for dig og din amerikanerbil.

Rabataftaler

Vi har en række rabataftaler gennem : FDA (Forenede Danske Amerikanerbilklubber)

Samkørsel

Når vejret tillader det skal vi naturligvis lufte vores biler, og turene går vidt omkring enten til de øvrige amerikaner klubber eller bare hyggeture, der ofte afsluttes i hyggeligt selskab med kød på grillen. 

Værksted

Flere af vores medlemmer har egne værksteder, og kan ofte være behjælpelige når mekanikken kræver en kærlig hånd, eller du har gang i en større istandsættelse af dine amerikaner bil. 

Billige forsikringer

Medlemskab giver adgang til fordelagtige forsikringstilbud, og klubmedlemmer kan give dig gode råd om hvilke selskaber, der passer til dit behov. 

Socialt netværk

Masser af sociale begivenheder, der ud over turene, også indeholder grillaftener, julefrokoster, sommer fester, fast plads v/ UsCarCamp og skiftevis kaffeklub møde ved div. medlemmer.