Begivenhedsdetaljer

  • Date:

Save the date!!!!
Country Blues Cruise vil gerne invitere jer til: Opgave US bil løb i Randers
Løbet foregår på følgende måde. De US-biler som deltager vil besøge de butikker som er med i løbet. Bilerne vil køre på kryds og tværs i Randers, efter separate ruter.
Der vil være præmier til bedste udklædning, bedste happening (lidt sjov i gaden) og bedste opgaveløsning. Så det er en god ide at finde det bedste eller sjoveste kostume du har og bare gi` den gas.
Vi arbejder på at få Radio Alfa til at dække løbet som post og med kørende journalist i nogle af jeres biler.
Hvornår: lørdag d. 18. juni 2022. møde kl.9,00. løbsstart kl 10.00 – 13.00 og derefter kommer der en spørge konkurrence, som vi også arbejder på, at der sendes fra.
Start: samlet et sted i Randers. Kl 9,00 hvor der vil være rundstykker og kaffe. Nærmere info følger. Slut : håber på Memphis Mansion.
Fra nord til syd, fra øst til vest kører US biler rundt i byen, til butikker og samler oplysninger, som i et orienteringsløb. Den enkelte medvirkende butik vil levere ny rute og stemme på bedste påklædning og bedste event.
Når de deltagende biler sluter vil der være konkurrence med spørgsmål omkring Randers og de deltagende butikker.
Vi håber på at butikkerne vil pynte op i amerikansk stil, evt køre tilbud på amerikanske varer. Madstederne kan evt lave amerikansk menu på denne dag.
Den enkelte deltagende butik kan lave en konkurrence, og vinderen får en lille køretur i US bil.
Den enkelte løbsdeltager meddeler om han/hun ønsker at deltage i at køre en lille tur i Randers med en af vinderne.
Vi håber på at dette kan blive en årlig event hvor Radio ALFA, Randers City Blues Festival og Memphis Mansion vil deltage med radio dækning, musik, indslag o.l.
Tilmelding senest d 1/6-22. på facebook: contry blues cruise. eller til Annie på SMS 30484166 Ja vi er desværre kommet lidt sent i gang, men vi håber at det går.
Hilsen
Country City Blues Cruise.
Annie, Per, Jan og Lasse
Detremåskefire
Kategorier: